Ben je werknemer of zelfstandige?

Twijfel je over jouw loopbaan of ben je toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Dan kan je terecht bij de coaches van Herstart die jou stap voor stap zullen bijstaan in het verder uitstippelen van jouw loopbaantoekomst. Zij stemmen het coachingtraject volledig af op jouw specifieke loopbaanvraag. Ze maken samen met jou een balans op van je huidige loopbaan, talenten en vaardigheden en zoeken samen met jou uit welke wendingen er in jouw "loopbaan" voor een nieuwe boost kunnen zorgen. 

Herstart is een deelproject van Auxilios dat als loopbaancentrum erkend werd door VDAB en de Vlaamse Overheid. 

Wat betekent loopbaanbegeleiding voor jou?

De coaches zijn professioneel en kiezen resoluut voor een individuele aanpak waarin ze gebruik maken van een brede waaier aan coachingmiddelen: loopbaangesprekken, praktijkgerichte oefeningen, relevante vragenlijsten... 
Zij zijn door hun andere taken ook heel goed op de hoogte van wat er momenteel op de arbeidsmarkt gebeurt, en kunnen dan ook een passend advies aanbieden. Zij fungeren doorheen het volledige traject als jouw klankbord en ondersteunen je continu, dit zowel psychologisch als logistiek.

De loopbaanbegeleiding start altijd met een vrijblijvend intakegesprek. 
Hierin bekijken we jouw loopbaanvraag en overlopen we samen de inhoud van het traject om tot een antwoord te komen op jouw specifieke vraag. Deze inhoud is volledig afgestemd op jouw behoeftes.
Op basis van dit gesprek bepaal jij of de loopbaanbegeleiding iets voor jou is en wanneer we concreet zullen opstarten.