Getuigenissen

Jonas (27 jaar)

Ik zat op een punt in mijn loopbaan waar ik twijfelde aan alles. Mijn zelfvertrouwen was zoek en ik zag geen mogelijkheden meer. Ik heb telefonisch contact opgenomen en slechts enkele dagen later was het kennismakingsgesprek er al. Mijn vragen, bedenkingen en twijfels werden au sérieux genomen en er werd direct actie ondernomen.
Dankzij de persoonlijke begeleiding sta je stil bij de zaken die voor jou belangrijk zijn en krijg je meer inzicht, overzicht en vooruitzicht.
Ik ben blij dat mijn blikveld verruimd is en kijk weer positief naar de toekomst. Een aanrader voor iedereen die professioneel in de knoop zit!

Filip (28 jaar)

Met veel vertrouwen in de professionele consulenten begon ik mijn sessies loopbaanbegeleiding. Ik voelde me meteen op mijn gemak en ondanks de gemoedelijke sfeer werd er toch hard gewerkt. Mijn vertrouwen werd niet geschaad en ook mijn eigen zelfvertrouwen kreeg een enorme boost. Niet alleen omdat ik mijn goede eigenschappen beter leerde kennen maar zeker omdat ik nu een goed zicht kreeg op wat ik in de toekomst wil bereiken.

Ilse (39 jaar)

Omwille van de link en ervaring met technische beroepsprofielen heb ik voor Herstart gekozen.
Na een vrijblijvend intakegesprek, heb ik de loopbaancheques aangevraagd en reeds de volgende week is de loopbaanbegeleiding gestart. Op een vertrouwelijke manier worden je eigen denkpatronen en werkwijzen in vraag gesteld, en sommige deuren die je zelf al gesloten had, worden terug open gezet door de scherpe kijk van de begeleider. Uiteindelijk kreeg ik door de oefeningen meer inzicht in mezelf, ook in de perceptie van anderen op mij en op verschillen tussen mensen.
Ook in het tweede gedeelte, toen ik effectief de kans kreeg om een nieuwe richting in te slaan, was het nuttig om de mogelijke valkuilen en eventueel nuttige bijscholingen te bespreken.
Ik ben zeker geïnteresseerd in een vervolgtraject binnen circa 1 jaar, wanneer mijn huidige jobinhoud meer vorm gekregen heeft, voor verdere coaching en begeleiding bij de uitdagingen die zich dan stellen.