Over ons

Herstart is de overkoepelende naam voor outplacementbegeleiding en loopbaanbegeleiding. Door onze jarenlange expertise in deze deelgebieden, begeleidt ons teampsychologen, pedagogen, taalkundigen en economisten, u naar een nieuwe uitdaging of een nieuwe carrière! 


Waarom Herstart als partner in outplacementbegeleiding kiezen?
De coaches van Herstart zijn in het bezit van het CERTO-certificaat dat bewijst dat kwaliteit voorop staat bij onze begeleiding van de betrokken bedrijven en werknemers. (https://www.federgon.be/outplacement/certificering/)


Volgens een recente studie van Federgon vinden twee op de drie werknemers een nieuwe job via outplacement. Bovendien bedraagt de slaagkans tot een nieuwe job via individueel outplacement 81,5%.

In het kader van outplacement, heeft Herstart een samenwerkingscontract met VDAB, Fedustria, Vormelek en Syntra West.

Tijdens de outplacementbegeleiding geniet uw ontslagen werknemer van een professionele begeleiding van coaches met een ruime ervaring. De coaches van Herstart zijn hoger opgeleid en hanteren een mature aanpak waardoor de begeleiding zoveel mogelijk op de specifieke noden van de werknemer wordt afgestemd. Herstart bestaat uit een divers multidisciplinair team van onder andere economisten,psychologen, pedagogen en taalkundigen.

Herstart is een project van Auxilios dat op zijn beurt een HR-kantoor is met een uitgebreid netwerk binnen de arbeidsmarkt. Auxilios hanteert daarnaast ook een nauwe samenwerking met instanties zoals specifieke federaties, sectorfondsen, VDAB, Forem, ... die kunnen bijdragen tot een vluggere herintegratie in de arbeidsmarkt.